Масажист

Масажист

Масажът в домашни услуги може да бъде истинско удоволствие. Масажът може да бъде както с лечебна цел (например, при мигрена и др.), така и с чисто релаксираща, за намаляване на стреса и подобряване на ритъма на ежедневието. Масажите могат да стимулират имунната система и кръвообращението, както и да повишат драстично качеството на живот.

Вашият любим масаж вкъщи

Вместо да ходите в специализиран център, желаният от Вас масаж може да бъде изпълнен в домашни условия. Свържете се с масажисти в нашата платформа:

·        При нужда от масаж на лице и глава;

·        За масаж на цяло тяло

·        При нужда от релаксиращ или тонизиращ масаж

·        Арома терапия и масаж и др.

Наемете масажист с Housecare.bg

С помощта на бърза регистрация в нашата платформа ще получите възможност да избирате от богат списък с масажисти във Вашия град и регион. За целта посочете ден и час, в който бихте искали да бъдете посетени от масажист и ще може да разгледате профилите на професионалисти, които са свободни в това време.

Ако предлагате масажни услуги

Ако Вие сте специалист масажист и предлагате услуги по професионално извършване на масажи за дома, не се колебайте да създадете профил в Housecare.bg! След като въведете информация за Вашия професионален опит, ще получите възможност да попълните информация в кои дни и часове от седмицата може да предложите услугата. По този начин с платформата Housecare.bg може да изкарате допълнителни пари над Вашата стандартна работа или дори да я превърнете в основна, като сами организирате вашия работен график.

bottom

Регистрирай се сега като

Клиент или Професионалист