Рехабилитатор

Рехабилитатор

Ако Вие или Ваш близък се нуждае от рехабилитация у дома с цел възстановяване след лечение или за поддръжка на физическото здраве, при нас може да откриете точния човек! Дейността на рехабилитатора е да съдейства на хора, които са преминали през травма (инсулт, счупване, претърпяване на инцидент и др.), които имат нужда от помощ, за да възвърнат или да поддържат своята активна физическа форма.

Защо да наемете рехабилитатор

·        При нужда от раздвижване, масаж и рехабилитация на място във вашия дом;

·        При нужда от прилагане на кинезитерапевтични процедури;

·        За възстановяване на болния след тежка физическа травма;

·        При нужда от помощ за близките, за да се грижат пълноценно за болния и др.

Намерете Вашия рехабилитатор с Housecare.bg

С помощта на нашата платформа Housecare.bg ще получите възможност да достигнете бързо и лесно до рехабилитатори във Вашия град и да наемете както в краткосрочен план, така и в дългосрочен професионалист, който да осигури необходимата терапевтична грижа. За целта трябва да направите бърза регистрация, да посочите какъв тип услуга си търсите и в какъв ден и час бихте искали във Вашия дом да пристигне рехабилитатор.

Ако предоставяте професионални услуги на рехабилитатор

Ако сте завършили тази специалност и рехабилитацията е вашата професия и страст, не се колебайте да си създадете профил в Housecare.bg. Въведете необходимата информация за вашите биографични данни и  с Вас ще започнат да се свързват хора, които се нуждаят от вашите компетенции и услуги.

bottom

Регистрирай се сега като

Клиент или Професионалист