Спорт

Спорт

Ако искате да спортувате активно във Вашия дом, да пробвате различни типове тренировки (силови, за отслабване и др.), то е добре да се обърнете към специалист, който да предвиди кои упражнения са най-подходящи за Вас и как може да се прилагат в домашни условия.

Защо да наемете личен инструктор

Инструкторът по спорт може да Ви съдейства с изготвянето на лична програма с упражнения, които да следвате. Тя ще бъде съобразена с Вашето здравословно хранене, начин на живот и възможности за спортуване. При нас ще намерите:

·        Инструктори по фитнес;

·        Инструктори по бокс;

·        Инструктори по бойни изкуства;

·        Инструктори по йога;

·        Инструктори по гимнастика;

·        Инструктори по пилатес;

·        Инструктори по спортни танци и мн. др.;

Наемете инструктор по спорт с Housecare.bg

В нашата платформа Housecare.bg ще намерите най-добрите инструктори по спорт. Направете бърза регистрация, посредством която да достъпите информация за инструкторите във Вашия регион и след това разгледайте подробности за техния опит. Изберете желания инструктор и нашата платформа ще Ви свърже директно с него.

Ако предлагате професионални услуги по спорт

Ако Вие сте професионален инструктор и си търсите платформа, посредством която да достигате бързо и лесно до потенциални клиенти, Housecare.bg е Вашето място! Създайте профил на инструктор в системата, попълнете необходимите данни и с Вас ще започнат да се свързват хора, търсещи Вашите компетенции!

bottom

Регистрирай се сега като

Клиент или Професионалист