Частни уроци

Частни уроци

Търсите частни уроци за Вашето дете? Ние знаем колко трудно се намират подходящи преподаватели, които да подготвят малчугана за взимането на държавен изпит или при явяване за сертификат.

Защо да наемете частен учител

Наемете подходящ учител в случаите, когато търсите професионалист, който да помогне на Вашето дете да напредне в съответния предмет и материя и желаете да се справя отлично в училище. При нас ще намерите подходящи учители по:

·        Български език и литература;

·        Математика и Физика;

·        Химия и Биология;

·        География и История;

·        Чужди езици – английски, френски, испански, италиански, руски и др.

Наемете частен преподавател с Housecare.bg

Направете бързарегистрация на Housecare.bg и ще получите достъп до нашата база данни от преподаватели, които предлагат частни уроци във Вашия град, в подходящото за Вас време. Ще можете да разгледате биографията на съответния учител и да прецените дали да се свържете с него. При желание от Ваша страна платформата Ви свързва бързо и лесно.

Ако Вие сте преподавател и предлагате частни уроци

Частните уроци са най-добрият начин за изкарване на доходи над основната учителска заплата. Създайте профил в Housecare.bg, попълнете информация за Вашия трудов стаж, компетенции и възможности, и с Вас ще започнат да се свързват хора, които се нуждаят от Вашите услуги!

bottom

Регистрирай се сега като

Клиент или Професионалист