Често задавани въпроси

Избора на план зависи от това какво очаквате. Ако търсите почасова работа, в няколко категории, най-добрият вариант е месечният абонамент. Ако редовно имате нужда от различни услуги, за различни периоди, месечният абонамент отново е най-добриата опция. Ако търсите дългосрочна договорка, опитайте с по-кратък период - например една седмица Ако търсите еднократна услуга, може да ползвате дневния абонамент

Като ВИП потребител, Вие ще се класирате в началото на резултатите при всяко търсене. ВИП плана Ви дава възможност да публикувате телефон в самата обява, така профилът Ви ще бъде достъпен за всички посетители на сайта.

Разплащането между страните става по договаряне. HouseCare не е страна по договорката и не взима отношение, не събира и не отдържа такси и комисионни.

Първото нещо, което може да направите е да оставите мнение в профила на изпълнителя, така ще предпазите други потребители. При достатъчно събрани оценки за некоректно поведение на потребител, той ще бъде отстранен от системата.

Профила може да бъде закрит от меню "Настройки" - Изтрий акаунта След изтриване, телефонният номер и e-mail адреса се освобождават и може да се използват за нова регистрация. Всички други данни се пазят 30 дни, след което се заличават.

"Казана дума - хвърлен камък!" Целта на коментарите е всеки да може да остави препоръка. Добрата оценка и отзиви са предимство в класирането при показване на резултатите. Коментари се изтриват единствено, ако съдържат обидни, нецензурни, расистки реплики, рекламни съобщения или спам. Коментар може да бъде изтрит, ако няма връзка със служебните отношения. Изтриването на коментари става административно, след подаден сигнал.

След изтичане на Вашият абонамент, профила остава неактивен. Ако сте клиент търсещ услуга, ще можете да разглеждате профилите, но няма да имате възможност да изпращате заявки за ангажимент. Ако предлагате услуга, Вашият профил няма да бъде показван в листата с предлагащите услуги и съответно клиентите няма да могат да достигнат до Вас. След подновяване на абонамента, всичките достъпни опции се активират веднага.

Регистрирай се сега като

Клиент или Професионалист